Gäsp..

Godmorgon! Är svintrött! Kl e 07.25 och jag sitter som vanligt och väntar på någon.. Idag är det fiffi filidutt jag väntar på.. Vi ska ha naturkunskap nu på morgonen. Sen bär det av mot min vanliga skola för en lång floristiklektion.. Senare ska jag på stan med bästa Johanna Igelström :) <3 Ni får ha en bra dag, för det ska jag ! :d Puss o Kram

HYLLAS PÅ HYLLAN!

Attans Rabarber!
Jag har varit svindålig på att hylla på hyllan!
Nu har jag i alla fall bestämmt vad som ska hyllas För förra veckan,
och kanske för denna vecka också.. Nämligen KNÄCKEBRÖD!
Jag har själv kommit in i en Knäckebrödsperiod,
 och när jag pratade men Johanna Igelström så fick jag veta
att hon kände precis som jag hihi =)

Knäckebröd är bara så bra!
De är:

1. Goda
2. Nyttiga
3. Bra för Tänderna
4. Smalt, ( Det går 2 knäckemackor på en vanlig smörgås, räknat i points från ViktVäktarna) 
5. Man behöver inte ha pålägg på, det är gott ändå! (tkr jag(=..)
och massa saker till!

Så Let's Hylla The Knäckebread!!




Äntligen Riktig Vår!

GUDARS Vilket härligt väder det har varit idag! Nu är det vår på riktigt!
Dagen började, som vanliga dagar gör,  med påklädning, frukost och så vidare, sen var det dags att att åka till skolan. Lektion 1 vat Matte, det gick superbra och kapitlet vi jobbar med nu är 1000 gånger lättare än de förra!
Efter matten har vi en håltimma, som på vår skola kallas Hagatimmen, och idag var det "Haga happening". Vi hade ett gäng Japaner som hälsade på, de sjöng, o fotade allt och inget.

Här är dem förresten.



Sen..
hade vi Idrott, det var en bollsportslektion som var riktigt rolig, synd att vi var så få som var med =/
efter idrotten åkte jag hem =))) det var en kortisdag =)

Väl hemma så skulle jag laga lunch... gick inte så bra.. jag kunde inte motstå frestelsen att vara ute istället för att stå inne.. såå, jag gick ut, och fotade lite.
Sen blev det till slut spaghetti och köttfärssås till lunch, Mums!

lägger upp några bilder som togs idag, sen ska jag gå och läsa Oliver Twist.. Svinkul (y)

























SÅ!! Nu går jag och lägger mig! =) Sov sött alla,
puss o kram!


Onboard??


Onboard?

Godmorgon.. Sitter just nu i bussvänten och väntar. Varje gång jag sitter här ser jag på nån affisch som sitter på glasrutan. "Lär känna dina medresenärer med onboard.se" "Ylva Andersson och fyra andra just in på linje 3" På bilden till affischen sitter människor i en buss, på huvudena har de som blå kartonger och på den är det vita huvuden, manligt huvud eller kvinnligt huvud. Med östgötatrafiken onboard kan man lära känna sina medresenärer, säga hej till nån som ser kul ut.. Herre gud. Menar dem på allvar att jag ska skriva "hej" till en person typ mitt emot mig? Varför inte bara öppna munnen och säga hej istället? Jag tycker det känns så himla fegt. Vilken idé?! Tycker att man kan gå och prata direkt med personen istället om man nu känner att man vill det. Är det ens någon som använder dethär? I så fall kanske den personen kan förklara det bra med detta:) nu ska jag åka buss! Puss o kram

Taggar redan!!!

Det är bara måndag och jag taggar redan till fredag, ska ut IGEN med mina kära vänner! 
 Nu sitter jag och planerar kläder med Johanna Wahlberg.. att det alltid ska vara ett sånt problem att välja kläder -.- nåja, det löser sig til fredag. Missade att lägga upp bilderna från puls för två veckor sen så dem kommer nu istället..

Förfest hos Desireé











PULS









Aww, vi hade så grymt kul så kan inte sluta längta till helgen :D <3
Johanna Igelström , min bästaste bäste vän, ska också hänga på! "Super"-Kul :)
Hoppas också att Johanna W:s Simon vill följa med oss också =)

nu blir det snart godnatt.. måste städa lite först bara!
puss och kram! <3

Söndag igen!

Hej! ligger i min säng, lite lagom trött.. ska snart gå och lägga mig. Hela dagen har bestått av städning, städning och mera städning. Hur som helst så är jag nöjd med resultatet, mitt rum är förvandlat från en golvgarderob med prylar på alla möjliga ytor, till ett rent mysigt rum med massa tända ljus.. Ljusmys kännns som ett bra avslut på en bra helg! =)








 

nu blir det läggdags! natti natti
puss o kram


En morgon efter krogen.

Godmorgon! Har precis vaknat upp hemma hos min bästaste bäste vän, Johanna.. Super pigg och på bästa humör..älskar att det är lördag när man vaknar upp efter att man varit ute på krogen, känns som en extra ledig dag! Igår tillbringades kvällen/natten hos pelle och senare på cromwell! Det var riktigt trevligt,Och nu ligger vi och diskuterar alla gårdagens händelser.. Som fallet från sängen, raggarn, dansen, promenaden, maten, drickan, raggningsreplikerna, personerna och mycket mer:) Solen skiner och nu tänker jag gå och äta frukost! Puss och kram på er!

En superdag!

Haft en kanon dag idag, trots ändrade planer. Vi hade må bra dag på skolan. Mitt schema bestod av tre "lektioner". massage, föreläsning av Paulo Roberto och sist bowling, inte så ansträngande:)
massagen blev dock utbytt mot orientalisk dans, vilket var väldigt roligt :)

.......och för er som ville veta hur många fågelholkar det finns på promenaden från folkparken ned till resecentrum så är det 37 st x) uhm.. ja.. johanna hade inget bättre för oss än att räkna när vi ändå var på väg ^^, .....



Lägger upp lite bilder från veckan också.. =)
var på mysig vår promenad i solsken med johanna och bella =) <3
Sara, Emma och Dessi följde också med en bit (A) <3




















Bilder fr en vanlig skoldag på florist =)
 obs, även gamla bilder.
















Natti Natti allihop! =)
P o K


"hylla hyllan"

skolan startade igår.. har varit supertrött hela dagen idag.. jag tänkte göra ett "detta hände på lovet" inlägg, men som sagt så är jag supertrött så det blir ett kortinlägg nu, hoppas att ja får mer ork och tid i morgon.
Innan jag nu kryper ned o somnar tänkte jag bara på att jag nog ska börja göra en "hylla" inte en vägghylla utan en hylla i veckan eller nått där jag placerar en person som gjort nått extra bra i övrigt, eller nån som ställt upp mycket för mig då jag behöver det.. eller ja de som förtjänar det helt enkelt.. jag tänkte placera min första person på hyllan idag, jag vet att det inte är vecko slut.. men jag kännde bara att denna personen måste upp på "hyllnings hyllan" och idag är der Frida Igelström som får den platsen. Hon kom in i klassrummet idag, jätte hemlig med ett leende på läpparna... mm så hade hon tagit körkort minsann :D Frida är absolut hyllvärd denna vecka, kanske blir det nån mer på hyllan i veckan... vem vet..

Stort Grattis till dig Frida!


...och så var det nu natti natti.
puss o kram


RSS 2.0