Sportlov

Godmorgon! Vaknar av att snickaren ringer på 3 gånger, klampar som en dunderklump, klampar ner i källaren (där jag och johanna sov i natt) tänder lampan rätt i ögonen på oss, glömmer att släcka den och är allmänt högljud.. Men vi har ju haft ganska kul åt det så antar att han är förlåten Haha:D Det har varit lite Tomt med inlägg här under ett tag.. Det beror på att jag inte har internet på min egna dator när jag bor hos pappa och jag tycker inte så mycket om att sitta mitt i köket där andra datorn står, använder mig mest av mobilinternet, Men min mobil har ju varit pank tills igår, så nu kan jag skriva igen:D wiiiiiie:D Annars har det inte hänt så mycket, jag har varit i skolan, hos tandläkaren, varit i småland och firat albert, Hmm.. Och varit hemma och haft lite lov, eller har lov.. Sov över med johanna sen igår och igår köpte vi skor:) de va nog allt:) nu ska ja upp och äta frukost, Mariette har bakat frukostkringlor MUMS:) Puss o Kram!

överraskad och psykolog

Sitter i skolans datasal med johanna wahlberg och isabella sjögren...  väntar på att vår mentorstid ska börja, det ska komma nån kurator eller psykolog till klassen och prata idag. . . tydligen har vi problem eller nått i klassen.. inte vet jag, det lär jag väll få reda på. själv tycker jag att klassen är helt okej och är precis som vanligt..

blev förresten mycket överraskad idag.. när jag kom ned till köketsitter de andra och äter och jag har fått ett alla <3 dag paket wiiiiie :D har fått söta sms också :D de tackar jag för =)

nu ska jag på lektion,  hörs!

puss o kram

Längtan..


Det är längtan efter kärlek.
Vår längtan gör oss trötta.
Vi är för stora och vi är för små.
Vi kan inte krypa upp i mammas famn, som förut.
Vi kanske inte vill det heller.
Hur ska vi fylla tomrummet?
Att gosa med ett marsvin ger inte så mycket respons.
Vår längtan laddas oavbrutet.
De glada skratten, ivern och värmen.
Ömheten, Åtrån och Glädjen.
Så ska det se ut.
Om det känns så som det ska se ut, så vet man att man lever.
Och att man är lycklig.


Valentines day, alla <3 dag..

I morgon är det alla <3 dag.. ärligt talat förstår jag inte riktigt varför "alla" älskar alla <3 dag. visst, det är säkert mysigt med en dag som denna, men själv känner jag att det mest berör dem som har förhållande. . . altså inte mig. som singel känner jag mig bara extra ensam denna dag. jag tycker att om man har ett förhållande kan man ju ha gulligulldagar ändå, det är för mig en självklarhet att man kan överraska och vara romantisk utan att det är alla <3 dag. överallt pratas det om vad man ska köpa till honom eller henne, igår hjälpte jag en vän från turkiet att skicka blommor via interflora till hans tjej i sverige, jag är glad att jag kan hjälpa till, men gu' va ensam man kan känna sig.

...och överallt, vart man än vänder sig, sidor på internet, i butiker, överallt! *suck*

Alla <3 dag är väll egentligen en dag då man ska vara hjärtlig och tänka extra mycket på folk i omgivningen.. men det riktar in sig så mycket på pojkvän-flickvän. Finns det inte liksom kompis choklad eller kompisnallar eller kompisblommor att ge bort.. de finns det säkert, men det är väll inte det man tänker på i första hand.. =)

Tusen Gånger Starkare

"Utifrån den lilla plätt mark jag står på strålar gatorna ut, förgrenar sig, korsar andra gator och blir till komplicerade men logiska mönster, som blodkärl i en kropp, och vägarna och gatorna förenar sig med andra i korsningar och brer ut sig, sträcker sig vidare och blir konstigt nog hela världen. 
Hela världen går att nå från alla håll, från den punkt vi står på just NU"



Ur: tusen gånger starkare.

kärleken som hjälper i sorgen

Snart är det läggdags. Men först vill jag bara säga en sak. Jag har världens underbaraste bästaste bäste vän, så alla vet! Jag är lyckligt lottad som har så sjukt underbara vänner som alltid finns där för mig! Jag Älskar dem alla.

Det blev lite jobbigheter ikväll, men som tur är så finns du:
Johanna Igelström, Du är och kommer alltid vara min bästaste bäste vän och inget kan skilja oss åt, det är redan bevisat!  Minnen med dig är helt unika, du + jag = vi, VI är BÄST och Helt Oslagbara!
Inget är svårt när Du och Jag är
Vi!  <3

VI


"Du och jag ska vara bästa vänner föralltid<3jag saknar och vill vara med dig:D"
"Vi kommer vara bästa vänner nu alltid och förevigt och jag älskar dig min bästaste bästa vän<3"


Jah Har Sån Extrem Sommar Längtan!!!

Tjoho! Har fått igång min kamera igen, Hittade en massa bilder från sommaren, från min mini semester till gotland med johanna!! ÅH vad jag saknar det! Undrar vart vi tar vägen i år... Öland kanske? vem vet;) Altså... Sommaren är så härlig! och sommaren 2010 var nog den bästa sommaren i mitt liv hittills.. hoppas verkligen att sommarn 2011 blir minst lika värd, ribban sattes högt från 2010.. Här kommer lite Sommar minnen!


GOTLAND

Från Gotland Med Johanna =)
Gotland Med Johanna! =)Gotland Med Johanna! =)Gotland Med Johanna! =)Gotland Med Johanna! =)Gotland Med Johanna! =)Gotland Med Johanna! =)Gotland Med Johanna! =)Gotland Med Johanna! =)    ett Dödskalle klippblockGotland Med Johanna! =)Gotland Med Johanna! =)Gotland Med Johanna! =)

TURKIET <3
TuRkIeT <3TuRkIeT <3TuRkIeT <3TuRkIeT <3

BORNHOLM
Bornholm!
Bornholm!

HEMMA SOMMAR
BAD MED JOHANNA!BAD MED JOHANNA!Liseberg med Johanna, Pelle, Jocke, EgaHärlig sommarkväll i trädgården!

Natti time

Hej igen! :) är bara SÅÅÅÅÅ Trött! Längtar efter att krypa ned i min sköna säng och resa iväg till drömmarnas land (a)

Passar på att länka min nattinatti låt =)

Sov så Gott!
http://www.youtube.com/watch?v=NVk4vENObiI

Stressa är nått vi kan!

Hela dagen har bestått av stress, stress och ännu mera stress...
3 djupa andetag o ...gaaaaaaaaaaaaaaahh!!!!!!

1. Mamma kom in och väckte mig, " Carolina har du inte gått upp en" på 15 min skulle jag nu göra mig klar för skolan.. wiiiie!!
2. Vi hoppa in i bilen för att köra till bussen.. sena som vanligt o carolina får panik..
3. Väl inne i resecentrum sitter man och väntar på johanna, vars buss (430)är galet mycket försenad (som vanligt), och bella.. skit, kommer vi hinna nästa buss?????? ...  jodå de gjorde vi som tur var
4. Bussen vi skulle med var också försenad och vi kom  för sent till skolan.
5. Jag skulle göra min kistdekoration och under begrensad tid...
6. När vi slutat efter lektionen( och slagit in buketterna som vi fick ta med oss hem) så hade vi ca 15 min till vår buss skulle gå till våra individuella val skolor.. vi PRESSADE ner maten o stack känndes det som.
7. När vi kommer en bit på väg mot  busshållplatsen ser vi bussen komma, vi springer o viftar, kommer fram framför bussen och det står "Ej i trafik" på den. Lite pinsamt.. plus att bussen var full med folk.. hahahahaha x)
8. J
ag kom i alla fall i god tid till mit IV Val. Våran lärare är så söt och snäll, vi får alltid sluta tidigare, så Felicia och jag han med en snabb runda på stan innan vi tog bussen ned mot rese för att sedan åka hem igen. 

Nu Sitter jag här en fredagskväll.. önskar att jag planerat in nått lite tidigare.. hade tänk att hinna med lite av en mamma - dotter fredag, men mamam stack iväg ganska fort efter hon kom hem. Den lyxmajan åkte på spa och sedan restaurang med Mormor(Som fyller år), och moster... Vadå... Jag Är Inte Avis!!

K
ändes ändå skönt med en lugn kväll efter en sån stressig dag. .

PoK


Hos farmor!

Har haft mysigt hos farmor. För god mat som vanligt. Plus 10.000 olika sorters kakor. Gu va ja e mätt och trött! Nu längtar jag hem så jag kan få min skönhetssömn:) Puss o godnatt:)

Torsdag och SUPERTRÖTT!

Sitter i soffan med min älskade syster. Vi ska strax åka hem till lilla farmor och fira hennes födelsedag. :)<3 Och Usch vad jag avskyr vädret just nu. Hur mycket snö som helst har det kommit! Usch.. När jag kom fram till skolan var det nästan vår och när jag kom ut efter första lektionen var allt vitt, som att kliva in i en ny värld x) Skulle egentligen vart med Andreas idag, men oturligt nog var han sjuk=/ hoppas han kryar på sig snart. Som tur var va johanna, bella, sara och dessiree med mig på stan så vi hade trevligt tills alla försvann (utom johanna och jag, som tog en tur till hageby) Fredag i morgon! Härligt:D dock lite nervös inför min kistdekoration som ja måste göra =/ aja det ska nog gå bra:) Men nu ska jag in till farmor och släkten:) Puss o kram

Tidig morgon. Torsdag

God morgon :) idag gick vi upp tidigt som f*n.. 04.30, vilket var sovmorgon för bella, "rena lyxen" säger hon, Hihi:)nu sitter vi på en skumpig buss. Trötta.. JA. Ha en go' dag Puss o kram:)

Bella Evening

Hej igen :) nu sitter vi (bella o jag) och har det allmänt gött! lyssnar musik, pratar, kollar bilder på roliga folk och tjockar oss:D i morgon ska vi pallra oss upp vid 05.00.. ja lagom segt va? :)

Enjoy our "beautiful" nattinatti pics :D

Puss o Godnatt Mongos =)<3
 

En studiedag

Hejsan! mitt första blogginlägg i den här bloggen då, KUL :)
usch jag måste få hjälp med att fixa designen också.. eller så får man väll pröva sig fram själv =)
Skönt med sovmorgon! vaknade av solsken i ansiktet. är det vår på riktigt nu kanske?? 
Har stor städat hela rummet idag och nu ser det fint ut igen ;)
Senare ska jag ta mig in till stan för att träffa Bellis, men först är det lunch och duscha som gäller.

Föresten drar Johanna Wahlbergs och min blogg, pendelpendel.blogg.se, igång snart. Den får man ju inte missa =)puss o kram!
 jag, bella och johanna, förra sommarn om jag minns rätt :) 


RSS 2.0