ÅÅ matte C!!!

Ibland känner man sig bara riktigt dum! Typ som när man fattar en genomgång aldeles utmärkt på mattelektionen men man fattar ändå inte hur man ska utföra uppgiften om den ser endast lite annorlunda ut än det vi nyss gick igenom. Idag var det just så. . matten gick piss! plus att jag är helt ensam o inte känner nån, o de e inte alltid kul.
Matten löste sig ikväll i alla fall, tack vare Olivia som var snäll och letade upp "matte coachens" msn.. så ikväll har jag fått prima matte hjälp från dem, och det känns inte alls lika jobbigt att gå till matten morgon nu när man ändå fattar:) (a)
Har även gjort klart svenska läxan :) och så har jag lagat nudlar till lunch.. ( som inte alls blev lika goda som Kocken Richards.. -.- <3 ) tänkte lägga upp lite bilder från vad jag varit med om senast som ja missat att blogga om, innan jag lägger mig.

:)
:)<3haha ^^haha ^^vackert

Carolina och pojkarna är ute vid lindö, kvällen innan jag åkte till småland och high Chapparall!



mm.. det var High Chapparall det.. sen följde älskling med ut på seglingstur med familjen =)
Vi såg säl, utan att det var "vågsälar" den här gången :)




och så har jag hoppat i vete hemma på går'n:)



Sen åkte jag till norge.. men från norge och fram till skolan (med bilder) får ni en annan dag för nu vill jag sova!
Godnatt!

PoK  //Carolina

äntligen helg

Denna helgen spenderas hos min fina pojke. det blev en riktig toppenhelg med bilträff, film, massa ljus, morotsstavar-gurkstavar o chips med dipp, mini golf, styrketräning med mera. <3
Tyvärr känner jag måndasångest.. matte C lektion det första passet..." wie " men men, studiedag på onsdag så veckan går nog fort :)
PoK

(bilträff)



(mys)
<3



Du..

Du är som en bebis utan blöja, som klamrar sig fast vid ens ben så fort man ska ta sig ett steg!..
Och jag är trött på det!


RSS 2.0